Zoeken

Eerste exemplaar ‘Ben met je VAK bezig’ uitgereikt

Afgelopen vrijdag kreeg Peter van Houtum van Gebr. Janssen te Beugen, auteur van de nieuwe publicatie Ben met je VAK bezig, het eerste exemplaar van het boek uitgereikt uit handen van directeur-eigenaar Vincent Lindeman van Lindeman Uitgevers. Met deze publicatie verwachten beide partijen een bijdrage te kunnen leveren aan een veiligere werkpraktijk op het dak.

Ben met je VAK bezig gaat in op de vraag hoe het komt dat de mensen de hen aangereikte middelen en methoden op het gebied van dakveiligheid niet gebruiken en hoe hier verbetering in valt aan te brengen. Peter van Houtum formuleert in overzichtelijke hoofdstukken een helder antwoord op deze cruciale vraag.

Dit boek beschrijft een methode waarbij veilig werken onderdeel wordt van het vakwerk dat de dakdekker of bouwvakker levert: ‘Ben met je VAK bezig’, waarbij VAK staat voor Veiligheid, Afspraken nakomen en Kwaliteit. Die drie zaken hangen nauw met elkaar samen en zijn afhankelijk van de manier waarop leiding wordt gegeven aan het team. Dat is een continu proces. Dit overzichtelijke boek biedt handvatten voor de leidinggevenden. Daarnaast wordt een praktische uitwerking van de actueel geldende regelgeving geboden. Het boek wordt ondersteund door SBD (Stichting Bedrijfstakregelingen Dakenbranche).

FOTO: Peter van Houtum van Gebr. Janssen te Beugen (links) en Vincent Lindeman van Lindeman Uitgevers

InSus BVBravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren