Zoeken

Eerste volledige bestekservice voor alle soorten van gebruiksdaken

Na een periode van testfases bij verschillende architecten- en bestekservicebureaus is de officiële digitale bestekservice site van Leven op Daken inmiddels volledig in de lucht. Architecten of opdrachtgevers die het meervoudig ruimtegebruik van daken ambiëren binnen ontwerp of renovatie hebben met deze uitgebreide gratis tool nu alles in huis om de juiste (Stabu) bestekken met gebruiksdaken te ontwerpen.

De keuzes binnen deze onafhankelijke bestekservice zijn gericht op de methode en eisen conform het Leven op Daken stappenplan waarbij de product- en systeemkeuze ontworpen is door het op daken gespecialiseerde ingenieursbureau BDA Dakadvies. De noviteit van deze bestekservice is dat het bestek volledig vanaf de constructie op te bouwen is met dampremmende (nood) laag, isolatie, dakbedekking en zeer gedetailleerd is in een gebruiksdak in groen-, energie-, parkeer- en waterdak en zelfs een groengevel. Van waterbuffering, -berging in combinatie met Parklandschap, Biodiversdak met PV energie of WKO installatie, parkeren op gietasfalt of betontegel. Alles in een zeer gemakkelijk werkbare bestekservice.

De bestekservice werkt middels een keuzemenu, extra ondersteund door de verschillende fotomaterialen van gerealiseerde projecten. Als het beeld van een Parktuin, Vaste planten- of Biodiversdak, type zomerweide, niet bekend is bij de bestekschrijver kan hij of zij middels fotomateriaal ook het te ontwerpen dak uiteindelijk samen stellen.

Materiaalkeuze

De keuze van dakbedekking wordt bepaald op basis van een  

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren