Zoeken

EPS-Mannen op de Bouwbeurs

Bezoekers die komende week tijdens de Internationale Bouwbeurs in Utrecht Hal 11 aandoen, komen vrijwel zeker oog in oog te staan met twee reusachtige EPS-mannen. Schrik niet! Blijf rustig en maak alleen beheerst gecalculeerde bewegingen! Zo heeft u namelijk de grootste kans op het winnen van een iPad.

De twee levende EPS-mannen zijn een idee van Stybenex, de overkoepelende organisatie van EPS producenten. Stybenex promoot op deze manier de lancering van zijn nieuwe website epsnatuurlijk.nl. Daarop vindt zowel de professional als de consument alle informatie die er is over de fabricage, de toepassingen en de kernwaarden van EPS. De site is vanaf maandag 4 februari in gebruik.

De site fungeert als de grootste vraagbaak en kenniscentrum die er in Nederland bestaat op het gebied GeĆ«xpandeerd Polystyreen. De site heeft drie onderdelen: 

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren