Zoeken

Erik Lysen, voormalig voorzitter Holland Solar, ontvangt Koninklijke Onderscheiding

Minister Kamp van Economische Zaken heeft op woensdag 26 april een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Erik Lysen, voormalig voorzitter van Holland Solar. Erik Lysen is benoemd als Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Minister Kamp benadrukte de buitengewone verdienste die Erik Lysen heeft gehad bij de energietransitie en groei van duurzame energie. Door zijn kennis en inzet, betrokkenheid en samenbindende manier van werken heeft hij veel kunnen betekenen voor de verduurzaming van de energievoorziening.

Erik Lysen was voorzitter van Holland Solar in de periode van 2014 tot 2016 en was een van de founding fathers van de NVDE (Nederlandse Vereniging Duurzame Energie). De onderscheiding is tevens een erkenning voor de enorme bijdrage die Erik Lysen heeft gehad bij de realisatie van vele innovatieve programma’s en projecten.

Naast zijn bijdrage aan de verduurzaming van de Nederlandse energievoorziening is Erik ook actief betrokken bij vele buitenlandse zonne- en windenergieprojecten in verschillende ontwikkelingslanden. 

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval juni 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren