Zoeken

Esdec is marktleider in US na overname IronRidge en Quick Mount PV

Esdec Solar Group, leverancier van gebouwgebonden montagesystemen, heeft het Amerikaanse IronRidge en Quick Mount PV overgenomen. Beide bedrijven zijn actief op het gebied van het ontwerpen en produceren van montagesystemen voor zonnepanelen. Samen met het Amerikaanse Esdec-bedrijf EcoFasten, wordt Esdec Solar Group door de overname in één klap marktleider in de VS en vertegenwoordigt ruim 60% van de markt. De totale combinatie heeft een jaarlijkse omzet van ruim 250 mio USD.

Stijn Vos, CEO van Esdec: “De bundeling van krachten biedt naast enkele schaalvoordelen de mogelijkheid nog intensiever te kunnen investeren in Research en Development. Dit bevordert innovatie en groei. Beide overgenomen bedrijven behouden hun huidige structuur en blijven als afzonderlijke entiteiten opereren met hun unieke productlijnen, go-to-market strategieën en verkoopkanalen”.

FOTO: CEO Stijn Vos, Esdec

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren