Zoeken

Expeditie Flesst van start

Met een online en offline introductiecampagne is het startsein gegeven voor Expeditie Flesst. Flesst is een valbeveiligingssysteem voor hellende daken, waarmee bovendien met meerdere personen tegelijk aan weerskanten van het dak gewerkt kan worden.

Het principe van Flesst is eenvoudig. Onder de nok van het dak wordt het Flesst-profiel aangebracht, dat het beste te vergelijken is met een gordijnrail. De dakbetreder zekert zijn veiligheidslijn aan de Flesst-loopwagen en kan vervolgens over het totale dakoppervlak zijn werkzaamheden uitvoeren.

Men heeft met het Flesst Connection System ook een systeem ontwikkeld dat veilige toetreding tot het dak garandeert. Ter hoogte van bijvoorbeeld de dakgoot kan de dakbetreder zijn Flesst-veiligheidslijn verbinden met het koppeltouw. Het koppeltouw wordt net als een vlaggentouw omhooggetrokken en klikt automatisch vast, waarna het dak veilig betreden kan worden.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren