Zoeken

Failliete Keradak BV. en Kerakozijnen BV. onder de hamer bij Onlineveilingmeester.nl

De in Groesbeek gevestigde Keradak BV en Kerakozijnen BV is op 4 december 2012 failliet verklaard door de rechtbank in Arnhem. Het
faillissement was onafwendbaar zegt eigenaar Wim Boer. Verdere oorzaken van het faillissement zijn de stroperige markt waarbij consumenten lang wachten met beslissingen en de moordende concurrentie. Lonen en prijzen van grondstoffen zijn steeds gestegen, maar de marges daalden. Het personeel heeft keihard gewerkt, maar het mocht niet baten. Bij Keradak BV, wat gespecialiseerd was in het maken en plaatsen van kozijnen en dakkapellen, verliezen vijftien werknemers hun baan.

Diverse goederen worden geveild via een online faillissementsveiling op Onlineveilingmeester.nl. Een ieder kan na gratis registratie op de website bieden op machines voor de bewerking van kunststof, hout en aluminium, compressoren, afzuiginstallaties, elektrisch gereedschap, auto’s, aanhangwagens, dakkapellen, hout- en plaatmateriaal, kantoorinventaris en bedrijfsinventaris. Het bieden begint bij €10.

Op vrijdag 22 februari 2013 van 09:30 tot 16:00 uur kunnen alle goederen vrijblijvend bezichtigd worden op locatie aan de Ren 5 te Groesbeek. De online veiling sluit maandagavond 25 februari 2013. Bezorgen van de aangekochte goederen door heel Europa behoort tot de mogelijkheden.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren