Zoeken

FAKRO fietst voor een medicijn

Het is hoog, het is lang, maar vooral gruwelijk gaaf! Op zaterdag 9 juli 2016 strijden FAKRO en ROAd4energy samen tegen energiestofwisselingsziekten tijdens de eerste editie van het wielerevent FAKRO’s Gruwelijkste. In de gruwelijk prachtige omgeving van Groesbeek fietsen enthousiaste wielrenners mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Het is de voorloper van de mountainbiketocht Groesbeeks Gruwelijkste, die later dit jaar voor de vijfde keer plaatsvindt. De opbrengsten van het event komen 100% ten goede aan ROAd4energy. Deze stichting zet zich in om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekten. En het is nodig, want zonder dit geld is er geen hoop op een medicijn en zonder dit medicijn overlijdt 70% van alle kinderen met deze ziekte voor hun 18de levensjaar. Daarom zoeken de organisatoren naar enthousiaste deelnemers. Hoe meer deelnemers, hoe groter de opbrengst. Vanaf 25 april 2016 is inschrijven voor een donatie van slechts € 25,- mogelijk via www.fakro.nl/gruwelijkste.

FAKRO's Gruwelijkste is een uniek wielerevent dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt. Theo Peters, directeur van FAKRO Nederland: “Dit jaar bestaat FAKRO 25 jaar en daar hoort een bijzonder event bij. Mijn collega’s en ik delen een passie voor de fietssport en wat is er dan mooier om dat te combineren met het steunen van een goed doel. We zetten ons samen met ijverige fietsers uit heel Nederland in om een mooi bedrag op te halen voor ROAd4energy en om te genieten van de heuvelachtige omgeving van Groesbeek. Het is gewoon gruwelijk gaaf.”

De wielertocht bestaat uit twee afstanden: 80 km met ongeveer 700 hoogtemeters of 125 km met ongeveer 1000 hoogtemeters. “We willen een minimale bezetting van 400 fietsers”, aldus Peters. “Voor een donatie van slechts € 25,- fiets je al mee. Voor deze donatie krijgen alle deelnemers een mooie wielertocht, een hapje en drankje, een pastaparty na het fietsen, de beschikking tot een bewaakte fietsenstalling en douchefaciliteiten, een fietsschildje en het allerbelangrijkste een goed gevoel. Door de sportieve inzet dragen we samen bij aan het goede doel! De rest van de organisatiekosten nemen wij voor onze rekening.”

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren