Zoeken

FAKRO lichtkoepel met vlak glas

Vier jaar geleden bracht FAKRO een nieuwe kijk op daglichtproducten voor het platte dak met de introductie van het platdakraam. Het ontwerp van dit prijswinnende raam kenmerkt zich door zijn strakke lijnen en heeft een trend gezet in de markt. FAKRO vertaalt deze visie nu naar haar lichtkoepel, zodat ieder kan genieten van design op het dak.

Lichtkoepel met vlak glas

De FAKRO lichtkoepel met vlak glas is voorzien van een vlakke glasplaat in plaats van een traditionele koepel. De glasplaat is direct in het product geïntegreerd. Het betreft één compleet product, waarbij er geen aparte opzetmodules nodig zijn om het product af te maken. Bijzonder aan dit type is zijn betaalbare prijs, gecombineerd met een hoge kwaliteit en bijzondere esthetiek.

• Strak en minimalistisch design
De vlakke glasplaat, in plaats van de traditionele koepel, geeft dit product een strakke en minimalistische uitstraling. De glasplaat is in een hoogwaardig aluminiumprofiel vastgezet.

Erg hoge isolatie binnen zijn prijsklasse
HR++ glas en de slim geïsoleerde opstand zorgen ervoor dat de FAKRO lichtkoepel met vlak glas optimaal energieverlies tegengaat. Het raam heeft namelijk een erg gunstige isolatiewaarde van Uw = 0,92 Wm²K.

• Montagegemak
Geen aparte opzetmodules die gekocht en gemonteerd hoeven te worden, maar één compleet product waarmee direct gewerkt kan worden. Zo gaat er geen tijd verloren tijdens de montage.

Uitvoeringen &

InSus BVBravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren