Zoeken

Fakro opent trainingscentrum

De markt voor dakramen is momenteel volop in beweging. Een groot deel van deze verandering is toe te schrijven aan de sterke toename van ZZP-ers en klusbedrijven. Mensen die regelmatig óók het plaatsen van dakramen in hun werkzaamheden opnemen. Reden genoeg voor producent Fakro om deze sterk groeiende doelgroep serieus te nemen. Zo serieus zelfs dat er in het nieuwe en recent geopende Fakro-trainingscentrum speciale trainingsdagen worden gereserveerd om deze gewaardeerde groep met raad en daad terzijde te staan.

Onderdeel van deze cursus is, naast de presentatie van de nieuwste dakraamoplossingen, ook een professionele inbouwtraining inclusief uitleg aan de hand van velerlei tips voor het deugdelijk inbouwen van dakramen. Daarnaast wordt er een volledige productpresentatie gegeven zodat eenieder precies weet welk dakraam voor welke toepassing geschikt is. Ook de logistieke dienstverlening wordt uitvoerig behandeld. Just-in-time leveringen, het dealernetwerk en andere belangrijke details worden duidelijk gepresenteerd.

Leuk detail met het oog op het komende EK-voetbalkampioenschap is dat Fakro elke maandag en vrijdagmiddag t/m 25 mei tijdens deze trainingen ook een kort moment heeft ingebouwd voor het EK-dakraamschieten. Met elke maandag en vrijdagmiddag als hoofdprijs een volledig verzorgde trip naar Polen (voor 2 personen inclusief overnachting en vliegreis) om daar op het grote plein van Krakau live de wedstrijd te zien.

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor dit educatieve en sportieve onderdeel via www.fakro.nl/dakramenschieten

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval juni 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren