Zoeken

FAKRO’s Gruwelijkste succesvol met grote opbrengst

Op zaterdag 9 juli 2016 streden FAKRO en ROAd4energy samen tegen energiestofwisselingsziekten door zoveel mogelijk geld in te zamelen tijdens de eerste editie van het wielerevent FAKRO’s Gruwelijkste. En met succes! Ongeveer 250 enthousiaste wielrenners schreven zich in om in de gruwelijk prachtige omgeving van Groesbeek te fietsen. Door de inspanningen van alle deelnemers, vrijwilligers en donateurs is het geweldige bedrag van € 13.465,- opgehaald voor het goede doel.

De volledige opbrengst gaat naar Stichting ROAd4energy, voor het onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten. Met de Lustrum Editie van de immens populaire mountainbiketocht Groesbeeks Gruwelijkste in het vooruitzicht, heeft de Stichting in haar relatief korte bestaan al een waardevolle bijdrage geleverd aan dit medicijnonderzoek. De opbrengst van FAKRO's Gruwelijkste brengt dit medicijn dan ook weer een stap dichterbij.

InSus BVBravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren