Zoeken

Financieringswijzer Energiezuinig (ver)bouwen gelanceerd

De ‘Financieringswijzer Energiezuinig (ver)bouwen' geeft een overzicht van de huidige financieringsmogelijkheden. Bouwbedrijven kunnen hiermee klanten adviseren over hun financieringsmogelijkheden energiezuinig (ver)bouwen. Technisch is het mogelijk energiezuinig, -neutraal of zelfs energieleverend te (ver)bouwen. "Steeds meer mensen willen een energiezuiniger en comfortabele woning. Maar het verkrijgen van financiering voor verbouwen of bouwen is lastig. Veel partijen weten de financiële mogelijkheden die er wél zijn vaak niet te vinden. De Financieringswijzer Energiezuinig Verbouwen helpt daarbij" aldus Helen Visser, secretaris van de Beleidsadviescommissie Duurzaamheid van Bouwend Nederland.

Er bestaan diverse regelingen en financieringsconstructies energiezuinig (ver)bouwen. De financieringswijzer geeft een overzicht van deze financieringsconstructies. Naast subsidies wordt aangegeven welke tijdelijke regelingen er bestaan en welke financiële producten banken aanbieden. "Uiteraard zet Bouwend Nederland in overleggen met financiële instellingen en overheden in op uitbreiding van de financieringsmogelijkheden energiezuinig (ver)bouwen. Deze financieringswijzer geeft een beeld van wat er nu allemaal al mogelijk is."

De Financieringswijzer is een uitgave van Bouwend Nederland. Het instrument is gemaakt in het kader van Innovatie Prestatie Contract (IPC) Klimaatneutraal bouwen van Bouwend Nederland. Dit IPC is financieel mogelijk gemaakt door AgentschapNL.

Klik hier om de 'Financieringswijzer 

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren