Zoeken

Flexibele rubberspray voor dichten van lekken en scheuren

Rust-oleum® heeft de oplossing voor het dichten van lekken en scheuren: LeakSeal™. Een nieuwe en handige spray voor het behandelen van scheurtjes, breuken en lekkages in bitumen daken, dakgoten, regenpijnen, buitenmuren, schoorsteenranden, rondom dakramen en kozijnen. Het product biedt een mooi eindresultaat. Het is makkelijk te gebruiken en 100% waterdicht.

De spray is onder andere te gebruiken op metaal, aluminium, PVC, metselwerk, asfalt, bitumen, vinyl gevelbeplating en Fiberglass. De coating op rubber basis en creëert een blijvend flexibele afdichting onder alle weersomstandigheden. Het product voorkomt zo het binnendringen van vocht, roest en corrosie.

Het gebruik van het product is eenvoudig: maak het oppervlak eerst goed schoon en droog en breng daarna het product aan in meerdere dunne lagen. Na 24 uur kan LeakSeal eventueel overschilderd worden met een latex- of alkydverf.

LeakSeal wordt geleverd in een 500ml spuitbus in de kleur zwart en is verkrijgbaar bij de professionele vakhandel.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren