Zoeken

FM Approval voor PVC dakbedekking Icopal

Aan Cosmofin, PVC dak- en afdichtingsbaan van producent en leverancier Icopal, is het FM Approval toegekend. Hiermee voldoet de dakbedekking, toegepast in de geteste en goedgekeurde dakopbouwen, aan de strengste eisen.

Brandveilig en stormvast
Icopal heeft het FM Approval verkregen voor het type dakbedekking Cosmofin FG-R. Cosmofin FG-R is een PVC membraan, versterkt met polyesterweefsel, dat geschikt is voor toepassing in mechanisch bevestigde daksystemen. Het FM Approval houdt in dat de geteste dakbedekkingsconstructies met Cosmofin FG-R dakbanen als toplaag voldoen aan de strenge eisen die FM Global stelt aan brandveiligheid, windbelasting en mechanische eigenschappen.

Veiligheidskeurmerk
FM Global is een wereldwijd toonaangevende, van oorsprong Amerikaanse, verzekeringsmaatschappij. Het FM Approval is een wereldwijd erkende certificering vanwege de hoge eisen die FM Global aan de testen stelt. Vooral internationaal opererende bedrijven verlangen steeds vaker een FM Approval als kwaliteits- en veiligheidskeurmerk.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren