Zoeken

Gebouwschil Nederland gelanceerd

Op 9 januari 2018 zijn de drie brancheverenigingen AVM, HHD en VNV gefuseerd tot Gebouwschil Nederland (GNL). Deze fusie wordt in 2018 geoperationaliseerd.

Gebouwschil Nederland verenigt gespecialiseerde aannemers en industriële bedrijven die zich richten op dak- en gevelwerken in ons land. Naast het vakmanschap (metselwerken, voegbedrijven, dakdekkers) staat innovatie en duurzaamheid van de gebouwschil hoog in het vaandel van de nieuwe vereniging. De traditionele specialismen lopen steeds meer in elkaar over en daarom bestaat de behoefte aan één nieuwe sterke brancheorganisatie die opkomt voor het ondernemerschap van deze gespecialiseerde aannemers. Onze ruim 200 leden delen veel dezelfde soort belangen. Denk bijvoor-beeld aan het aantrekken van jonge mensen, die het mooie vak willen leren en die hard nodig zijn om het vele werk gedaan te krijgen. 

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren