Zoeken

Geen PIR? Geen paniek!

In een persbericht laat producent van Airpop (EPS) isolatieproducten Isobouw weten dat EPS een goed alternatief is voor PUR- en PIR isolatieplaten. De grondstofschaarste geldt immers niet voor het isolatiemateriaal geƫxpandeerd polystyreen (Airpop).

In de berichtgeving wordt vaak gesuggereerd dat er geen alternatieven voor PUR/PIR beschikbaar zouden zijn. Er komen zelfs beweringen van fabrikanten voorbij waarin wordt gesteld dat je niet om PUR/PIR heen zou kunnen als je de BENG- of NOM-norm wilt halen. Isobouw noemt dit onzin en onnodige stemmingmakerij. Ook met Airpop (EPS) kun je eenvoudig de BENG- en NOM normen halen. Op de BouwBeurs heeft IsoBouw daar vele voorbeelden van laten zien en ook in de praktijk worden dagelijks projecten met Airpop uitgevoerd.

Met een lambda-waarde van 0,031 ligt het isolerende vermogen van Airpop op een uitstekend niveau. Een goed voorbeeld hiervan is bij de toepassing van RenoTopHR op het platte dak. Met deze gepatenteerde innovatie van IsoBouw kunnen in vergelijking tot PUR/PIR met geringere opbouwhoogtes aan de dankrand hoge isolatiewaarden worden bereikt. En dan ook nog eens met een betere Eurobandklasse (End Use B-s1,d0).

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren