Zoeken

Geen valgevaar voor Sint en Piet

Elk jaar zijn er weer ongevallen met werken op hoogte te betreuren. Om daarin verandering te brengen is het platform Preventie Valgevaar HBA in 2012 gestart met de campagne ‘Op zoek naar ladder- en steigertoppers’. Deze campagne loopt ook in 2013 nog door.

Om het belang van en de maatregelen voor veilig werken op hoogte nóg beter onder de aandacht te brengen wordt het campagneteam komende week bijgestaan door twee erkende en bekende werkers op hoogte: Sinterklaas en Zwarte Piet. In een speciale tour door Nederland worden verschillende instanties bezocht. Daarnaast gaan Sint en Piet ook langs bij een nabijgelegen bouw- of doe-het-zelfmarkt (Gamma) en eventueel een bouwplaats. Natuurlijk nemen Sint en Piet niet alleen informatiepakketjes mee (over de roadshow in 2013), maar ook een aantal leuke attenties.

Toolbox voor Zwarte Pieten onder supervisie van de Sint

Afgelopen zaterdag (16 november) kon iedereen de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten bekijken. In datzelfde weekend kregen alle Zwarte Pieten op een geheime locatie een laatste training over het voorkomen van valgevaar. Hierbij werd dankbaar gebruik gemaakt van de faciliteiten die de roadshow ‘Op zoek naar ladder- en steigertoppers’ biedt (zie foto’s). Het moge duidelijk zijn: Sint en zijn team zullen tijdens hun tour duidelijk maken dat zij zelf altijd het veilig werken op hoogte centraal stellen!

Zie hier het tourschema.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren