Zoeken

Glasdaksystemen met ruime ontwerpvrijheid

Innovatieve dakbeglazing door VELUX Commercial. Het Neuron Building, de thuisbasis van het prestigieuze Eindhoven Artificial Intelligence Systems Institute (EAISI) van de TU Eindhoven, is een voorbeeld van innovatie en transformatie. Het voormalige rekencentrum LaPlace is omgebouwd tot een licht en ruim opgezet onderwijscentrum, waardoor een uitnodigende leeromgeving is ontstaan.

De roedensystemen zijn op maat gemaakte oplossingen waarmee u een bijna onbegrensde flexibiliteit heeft bij het ontwerpen van daglichtoplossingen voor de volledige bouwschil. VELUX Commercial biedt ondersteuning tijdens het gehele bouwproject; onze roedensystemen worden geleverd inclusief montage en advies.

Roedensysteem  DC

Glazen roedensystemen met aluminium profielen om op maat gemaakte daglicht oplossingen te creëren voor zowel glazen daken als gevels. Het systeem kan zichzelf ondersteunen of op een draagconstructie worden geplaatst.

Roedensysteem DC Easy

Roedensysteem DC Easy bestaat uit verschillende vooraf gedefinieerde oplossingen die op locatie in elkaar worden gezet voor een eenvoudige specificatie van uw daglichtoplossing.

Meer informatie

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren