Zoeken

Glazen lichtstraat nú verkrijgbaar als bouwpakket

ModuGlas, een compacte glazen lichtstraat, is nu ook leverbaar als bouwpakket. In de vorm van een lessenaar met muuraansluiting of zadeldak. Alle onderdelen zijn zo uitgevoerd dat ze goed handelbaar en makkelijk met de hand te transporteren zijn. Montage is heel eenvoudig, ook voor de handige doe-het-zelver. (DIY)

Direct daglicht zorgt voor sfeervolle woonruimten en gezond, aangenaam leefklimaat. Met de nieuwe ModuGlas lichtstraat-bouwpakketten ligt dit optimale wooncomfort nu voor iedereen binnen handbereik. De lichtstraten zijn in delen te vervoeren en makkelijk zonder kostbaar hijs- of tilmaterieel te plaatsen. De ModuGlas lichtstraten zijn onderhoudsarm en dragen bij aan de duurzaamheid en waarde van de woning. De lessenaar met muuraansluiting is vrijwel vlak. De hellingshoek bedraagt slechts 10 graden. Met een hoogte van ca. 45 cm past de lichtstraat daardoor onder vrijwel ieder bestaand raam. De vrijstaande zadelkapuitvoering biedt met een lichtoppervlakte tot circa negen m2 een zee van daglicht in iedere ruimte.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren