Zoeken

Goeree-Overflakkee, Leeuwarden en Wageningen genomineerd voor verkiezing tot Solar City 2013

De nominaties voor de verkiezing van Solar City 2013 zijn bekend. Uit een groot aantal aanmeldingen zijn drie genomineerden geselecteerd: Goeree-Overflakkee, Leeuwarden en Wageningen. Deze drie gemeenten maken kans op de titel Solar City 2013. De genomineerden presenteren zich op 13 mei tijdens het Nationaal zonne-energie debat bij de Universiteit Utrecht. Dan zal ook de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt worden.

Tot 13 mei is het voor het publiek mogelijk om hier haar stem uit te brengen. De stem van het publiek wordt opgeteld bij de scores die toegekend zijn door de jury. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van Holland Solar, Agentschap NL, Vereniging Eigen Huis en UNETO-VNI.
De verkiezing tot Solar City is onderdeel van de promotiecampagne European Solar Days. Tijdens de Solar Days vinden overal in het land informatiebijeenkomsten, workshops, open huizen en rondleidingen plaats. op het gebied van zonne-energie. Afgelopen kalenderjaar ging Rotterdam met de titel ‘Solar City 2012’ aan de haal. Zij nam destijds de trofee over van Den Haag. Rotterdam won de prijs vanwege grote en kleine zonne-energieprojecten die zij in de 

Skytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval februari 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren