Zoeken

Grachten van Smaragd en Triflex BV versterken Green Deal Groene Daken

Op 19 september, tijdens het seminar ‘Groenblauwe daken voor een leefbare stad’, ondertekenden twee nieuwe partners de ambities van de Green Deal Groene Daken. Grachten van Smaragd en Triflex B.V. verbinden zich aan het landelijke platform Uitvoering Green Deal Groene Daken dat zich sterk maakt voor het ontginnen van het daklandschap in Nederland voor multifunctioneel gebruik.

Met de twee nieuwe partners komt het aantal organisaties dat zich samen inzet voor betere en meer groene daken op 37. Tijdens het seminar ‘Groenblauwe daken voor een leefbare stad’ in de Europese Green Capital Nijmegen onderstreepten Grachten van Smaragd en Triflex B.V. hun ambities met een handtekening. Voorzitter Green Deal Groene Daken Egbert Roozen en tevens directeur Brancheorganisatie VHG leidde de ondertekening in.

“Ik ben blij weer twee mooie partners bij de Green Deal Groene Daken te mogen verwelkomen”, zegt Egbert Roozen, voorzitter Green Deal Groene Daken. “Hiermee is onze coalitie gegroeid naar 37 partijen afkomstig uit overheid, bedrijfsleven, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties. Samen werken we vanuit verschillende werksporen aan de realisatie van nog meer groene daken, waarmee we een antwoord hebben op de grote uitdaging van vergroenen en verdichten in het bestaande stedelijke gebied.”

Grachten van Smaragd is het eerste burgerinitiatief binnen de Green Deal en streeft naar groene daken op alle woonboten in Amsterdam, als cadeau voor de stad bij haar 750ste verjaardag viert in 2025.

InSus BVBravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren