Zoeken

Groendaksystemen Sempergreen beschikbaar in BIM

Om de samenwerking van alle projectpartners in het bouwproces te vereenvoudigen, heeft Sempergreen een BIM bibliotheek ontwikkeld van de meest toegepaste groendaksystemen, naast de reeds bestaande 2D modellen. De BIM bestanden zijn compatibel voor gebruik in Revit en kosteloos te downloaden, zodat deze geïmporteerd kunnen worden in het 3D ontwerpmodel van ieder bouwproject.

Toenemende vraag naar BIM modellen

Vanuit opdrachtgevers wordt steeds vaker de wens geuit dat een project in BIM wordt uitgewerkt. Om aan deze wens tegemoet te komen, heeft Sempergreen van haar groendaksystemen een BIM-bibliotheek ontwikkeld. BIM (Building Information Modeling) biedt de mogelijkheid om een gebouw volledig integraal en virtueel te bouwen. Doordat alle benodigde informatie op één plaats staat, worden de prestaties van een bouwwerk verbeterd, gedurende de gehele levenscyclus. Zo wordt niet alleen tijd, maar ook onnodige kosten worden bespaard. Vooral bij technisch complexe projecten is BIM onmisbaar geworden.

Van lichtgewicht tot biodivers groendak

De BIM bibliotheek omvat 3D-modellen van de meest toegepaste opbouwen van een groendak, variërend van platte daken, licht- en sterkhellende Sedumdaken, tot lichtgewicht en biodiverse groendaken. De producten zijn in alle beschikbare oppervlakken en met specifieke productinformatie zoals afmetingen, gewicht, opbouwdikte en materiaal beschikbaar. De bestanden zijn compatibel voor gebruik in Revit en te downloaden viade website.

Triflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren