Zoeken

Groot Onderhoud 2.1 staat op Renovatie 2014

Op 9, 10 en 11 april vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de Renovatie 2014 plaats. Drie dagen lang draait daar alles om duurzame vernieuwingen in de bouwsector. Groot Onderhoud 2.1, de winnaar van de Duurzaam Bouwen Award 2014, is daarbij aanwezig: “Je ziet dat deze vernieuwingen niet alleen draaien om energie en technologie. Het gaat voor een heel belangrijk deel om samenwerken. Daarover gaan we op de beurs graag in gesprek met collega’s en opdrachtgevers.”

Blijven leren
Het maximale resultaat halen uit samenwerking, dat is waar het bij Groot Onderhoud 2.1 om gaat. Het samenwerkingsverband won de Duurzaam Bouwen Award 2014 dan ook in de categorie ‘beste ketensamenwerking’, voor de renovatie van ruim vierhonderd woningen in het Nijmeegse Willemskwartier. Zeven partijen klaren daar in nauwe samenwerking de klus. Helmy van der Werf van Hagemans Vastgoedonderhoud - hoofdaannemer binnen Groot Onderhoud 2.1: “Wij brengen ketensamenwerking hier al twee en een half jaar succesvol in de praktijk. En we zijn blij met de waardering die we daarvoor krijgen. We hebben een goed verhaal te vertellen, maar willen ook blijven leren. Graag horen we van de bezoekers waar zij tegenaan lopen en hoe zij ketensamenwerking verder willen ontwikkelen.”

Uitdagende samenwerkingen
Vanzelfsprekend zoekt Groot Onderhoud 2.1 naar nieuwe, uitdagende samenwerkingen en projecten. Van der Werf: “Dat kan zowel gaan over onderhoudsprojecten als initiatieven waarbij we innovatieve ideeën, kennis en expertise kunnen delen. Dat past mooi bij een van de centrale thema’s op de beurs: ‘Het nieuwe samenwerken’. Ook het thema ‘Bewoners aan de knoppen’ heeft een belangrijke plaats in ons gedachtengoed, omdat we ketensamenwerking samen met de bewoners in de praktijk brengen. Het is en blijft immers hún wijk. Het derde grote thema van de beurs, ‘Levensduurdenken’, geeft weer waar wij voor staan: vitale huizen, complexen en wijken, die doen waarvoor ze bedoeld zijn. Waar mensen lekker in kunnen wonen en werken, nu en in de toekomst. Dat maken wij waar.”

Interesse?
Renovatie 2014
9 tot en met 11 april in de Brabanthallen in Den Bosch
Dagelijks open van 10.00 tot 17.30 uur
Inschrijven kan via www.renovatiebeurs.nl

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren