Zoeken

Het Hellende Dak installeert vernieuwd bestuur

Tijdens de algemene ledenvergadering van branchevereniging Het hellende Dak (HHD) zijn vier nieuwe bestuursleden benoemd en geïnstalleerd, en is tevens een nieuwe voorzitter benoemd. Hiermee wordt invulling gegeven aan de wens om te komen tot verjonging van het bestuur, en is extra kennis aangetrokken op diverse gebieden. De heer Piet Jacobs is gekozen tot nieuwe voorzitter. De nieuwe bestuursleden zijn de heren Karsten Konrad (van Konrad Roof Technology), Harrie te Lintelo (van Leidekkersbedrijf D. Koenders), Roel Jacobs (van Jacobs Dakbedekkingen) en Geert Segers.

De nieuwe bestuursleden brengen kennis in op de gebieden techniek (Konrad), leien (te Lintelo), cao (R. Jacobs) en marketing (Segers), waarmee de vereniging de volgende stap in haar ontwikkeling kan zetten.Het bestuur wordt gecompleteerd met mevrouw Mirjam Dappers en de heren John Kouwenberg en Koos Hanse.Tevens is na 27 jaar afscheid genomen van de heer Jan Weijers. Hij verlaat het bestuur van Het Hellende Dak, waarbij hij vanaf de oprichting in 1987 actief betrokken is geweest. Eerst als voorzitter, en de laatste drie jaar als bestuurslid, verantwoordelijk voor de cao hellende daken en de bijbehorende fondsen. Bestuur en leden hebben op gepaste wijze afscheid genomen van hun grondlegger.

De ALV is gehouden bij FAKRO Nederland

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren