Zoeken

Het Nationale Dak Open Tennis Toernooi 2016

Op zaterdag 5 november vindt voor de allereerste keer het Nationale Dak Open Tennis Toernooi 2016 plaats. Dit toernooi is opengesteld voor iedereen die, op welke wijze dan ook, zakelijk aan het bouwdeel dak is verbonden. Dus ben je dakdekker (hellend of plat), adviseur, leverancier, etc. schrijf je dan in voor dit gezelligheidstoernooi. Het spreekt vanzelf dat het toernooi openstaat voor zowel dames als heren.

Het toernooi is een initiatief van Paul Verkaik (BDA Dak- en Gevelopleidingen) en Coen van der Kooij (Wédéflex Duurzame Dakstemen bv) en zal georganiseerd worden op het fraaie, centraal in Nederland gelegen tennispark van IJTC (IJsselsteinse Tennisclub Groenvliet). Er zijn hier zowel buiten als binnen banen beschikbaar. Beide bedrijven treden ook op als sponsor van het evenement.
Het spelsysteem is simpel, door loting worden dubbelpartijen samengesteld, die op tijd worden gespeeld. Met de individuele speelsterkte zal zo veel als mogelijk rekening worden gehouden bij de indeling van de dubbels. De uitslagen van de wedstrijden worden voor iedereen individueel genoteerd. Dit levert aan het einde van de avond een of meerdere winnaars op. De winnaars krijgen, behalve fraaie prijzen, natuurlijk de eeuwige roem van de eerste winnaars van het eerste Nationale Dak Open Tennis Toernooi.

De avond begint met een inloop vanaf 18:00 uur, zodat de eerste wedstrijden rond 19:00 uur kunnen aanvangen.
• Kosten voor inschrijving bedrage € 15,- p.p. (drankjes en buffet zijn kosteloos)
• Opgeven kan via het volgende email adres: daktennis@wedeflex.nl met vermelding van naam en speelsterkte.
• Adres park IJTC: Groene Dijk 15, 3403 NJ IJsselstein

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren