Zoeken

High five voor de Ubbink 5-serie!

Dankzij de gepatenteerde spiraaltechniek zijn de doorvoeren van de 5-serie gemiddeld 20% compacter dan andere modellen op de markt. Dit maakt ze opmerkelijk slank en elegant op uw dak! Bovendien zijn deze dakdoorvoeren als onderdaks verlengde versie verkrijgbaar. Kies met de 5-serie voor een beter resultaat én uiterlijk!

De belangrijkste voordelen van de 5-serie

  • Slim en slank design
  • Eenvoudige installatie, optimale prestatie
  • Kunststof constructie, licht in gewicht, ongevoelig voor beschadigingen en breuk
  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie
  • BIM-tekeningen beschikbaar
  • Ook verkrijgbaar in onderdaks verlengde uitvoeringen

Tot de Ubbink 5-serie behoren:
Rolux 5G presteert beter dan welke doorvoer ook als het gaat om het voorkomen van recirculatie van rookgassen en voldoet ruimschoots aan de strenge eisen. Daarmee reduceert u de kans op storingen en vervuiling van de ketel.
MultiVent 5V is specifiek ontwikkeld voor de nieuwste, mechanische afvoersystemen en is klaar voor de toekomst. Dankzij de stabiele, lage weerstand werkt deze ventilatiepijp onder alle windomstandigheden perfect.
Rolux 5G Combi combineert rookgasafvoer en luchttoevoer met een extra aansluiting Ø 125 mm voor bijvoorbeeld een mechanisch ventilatiesysteem. Leverbaar met PP of ALU rookgasafvoerbuis.
MultiVent 5V Combi is uitgerust met een dubbele ventilatieafvoer Ø 125 mm, waardoor u de afvoer van mechanische ventilatie en bijvoorbeeld een wasdroger kunt combineren.
SoloVent 5R past u toe voor beluchting van de binnenriolering.

Optimale bevestiging

Hellend dak

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren