Zoeken

Holland Solar roept op tot structurele maatregelen

Holland Solar maakt zich zorgen over het deelakkoord van VVD en PvdA. De groene maatregelen uit het Lenteakkoord gaan in een klap de prullenbak in. Het revolving fund voor energiebesparende maatregelen, heffingkortingen bij groene investeringen en de pilots voor zelflevering lijken van de baan. Ook het vervolg van de subsidieregeling op zonnepanelen is geschrapt voor 2013. Dit maakte de branchevereniging bekend via een persbericht.

Holland Solar betreurt volgens het persbericht deze zoveelste blijk van willekeur van de overheid. Telkens ander beleid gaat ten koste van het groene MKB. Dit groene MKB vraagt de onderhandelaars en formateurs met klem om structurele maatregelen die een duurzaam effect hebben. De energiebesparing in de gebouwde omgeving zal deel uit moeten maken van het regeringsakkoord, stelt Holland Solar. Het nieuwe kabinet zal moeten inzetten op handhaving van het energielabel. Dit biedt een blijvend stimulans voor gebouweigenaren om vastgoed te vergroenen.

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren