Zoeken

IKOB-BKB versterkt banden met TU Delft

Vanaf 1 december jl. leidt Ton van Beek het Ageing Centre van de TU Delft. Ton van Beek werkte daarvoor als certificatiemanager bij IKOB-BKB en blijft ook naast zijn nieuwe functie betrokken bij certificering van steenachtige materialen, zoals kalkzandsteen, keramiek, cement, zand, grind en beton.

Het Ageing Centre wil wetenschappelijke kennis inzetten ten behoeve van een hoger kwaliteitsniveau van materialen en producten en zo een bijdrage leveren aan duurzame ontwikkeling. IKOB-BKB is ervan overtuigd dat fundamentele kennis een belangrijke voorwaarde is voor het ontwikkelen van nieuwe concepten en innovaties in de industrie.

Ageing Centre

Het Ageing Centre van de TU Delft is onderdeel van het Delft Centre for Materials. Dit centrum onderzoekt de invloed van zogenaamde tijdafhankelijke processen op het gedrag van materialen en constructies, zowel in de bouw als daarbuiten. Het Ageing Centre doet fundamenteel onderzoek naar het verouderen van materialen, wat leidt tot modellen voor het simuleren en voorspellen van verouderingsgedrag, maar ook tot verbetering of ontwikkeling van nieuwe materialen die minder verouderingsgevoelig zijn.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren