Zoeken

Indienen Green Deals weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen nieuwe projecten voor de Green Deal worden ingediend via www.rijksoverheid.nl/greendeal. De Rijksoverheid zoekt naar concrete duurzame initiatieven op het gebied van energie, water, grondstoffen en mobiliteit.

Burgers, bedrijven en organisaties komen steeds vaker met initiatieven voor groene groei, het vergroenen van de samenleving is een economische kans. Bijvoorbeeld door energie te besparen, of grondstoffen duurzaam te gebruiken. Vaak gaat het om projecten die zichzelf terugverdienen. Toch komen deze projecten niet altijd van de grond.

Door Green Deals met de samenleving te sluiten zorgt de Rijksoverheid dat deze projecten een zetje in de goede richting krijgen. De overheid kan wet en regelgeving aanpassen, afzetmarkten voor nieuwe technologie├źn ondersteunen, zorgen voor goede samenwerkingsverbanden en de toegang tot de kapitaalmarkt verbeteren.

Met nu al ruim 70 Green Deals zet dit kabinet 

Triflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren