Zoeken

Innovaties van Wienerberger op Gevel 2012

Op Gevel 2012 presenteert Wienerberger verschillende keramische producten en toepassingen die bouw- en renovatieprojecten vernieuwen. Het zijn de nieuwe baksteen SlimBrick die 30% minder volume heeft, het prefab gevelconcept Terca Wall Systems, de Koramic Sinus dakpan, Terca baksteenstrippen in combinatie met het Eter-Backer HD-systeem en een slimme oplossing voor geïsoleerde gevelrenovatie. Wienerberger is te vinden op stand 01.C002.

Door de slanke vorm van de Slimbrick (70 mm) kan de spouwmuur bij renovatie van extra isolatie worden voorzien. De baksteen is verkrijgbaar in diverse sorteringen en in twee uitvoeringen. Terca Wall Systems (TWS) zijn prefab op maat gemaakte gevelelementen, van maximaal 4.000 x 1.500 mm. T

Sinus dakpan

De Koramic Sinus Dakpan combineert de uitstraling van vroeger met bouwgemak van nu. Deze holle dakpan kenmerkt zich door een karakteristieke golving en vaste dekkende breedte van 200 mm. Een ideale maat om mee te rekenen en om het dak uit te leggen. Koramic Sinus is geproduceerd uit hernieuwbare grondstoffen. Op GEVEL 2012 toont Wienerberger deze dakpan als verticale gevelbekleding.

Het Eter-Backer HD systeem met Terca baksteenstrippen is een renovatietechniek die gevels en (dak)oversteken isolerend afwerkt, in lijn met het totale gevelbeeld. Het lichtgewicht systeem is volledig geventileerd en een oplossing om aan de steeds strengere isolatienormen te voldoen.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren