Zoeken

Inschrijving VELUX Trophy 2012 geopend

De VELUX Trophy wordt in 2012 voor de tweede keer door VELUX Nederland uitgereikt aan een recent opgeleverd woning- of utiliteitsbouwproject. De inschrijving voor deelname aan de VELUX Trophy 2012 is nu geopend. Een onafhankelijke jury beoordeelt de projecten aan de hand van verschillende criteria waaronder het met behulp van VELUX producten creëren van een optimale daglichttoetreding en een comfortabel binnenklimaat en de samenwerking binnen het project tussen architect, aannemer en bouwmaterialenleverancier. Het winnende project ontvangt de trofee en een geldbedrag van 7500 euro verdeeld over de deelnemende architect, aannemer en bouwmaterialenleverancier. Inschrijven kan tot 1 oktober 2012.

Positieve invloed daglicht

Studies hebben uitgewezen dat daglicht een positieve invloed heeft op de gezondheid, prestaties en leercapaciteit van mensen. Om duurzaam te bouwen met optimale daglichttoetreding en een comfortabel wooncomfort is het belangrijk voldoende glasoppervlak en natuurlijke ventilatie toe te passen. Hierdoor ontstaat meer daglichttoetreding, een betere lichtspreiding en meer wooncomfort in een ruimte. “Een goede hoeveelheid daglicht in een gebouw begint met de ambitie van zowel opdrachtgever, architect, aannemer als bouwmaterialenleverancier. Door samen te werken behalen ze een beter eindresultaat met optimale daglichttoetreding en een comfortabel binnenklimaat. Bij steeds meer projecten wordt hier in alle fasen van het ontwerp en bij de uitvoering over nagedacht. De VELUX Trophy is ontstaan doordat VELUX Nederland graag de gezamenlijke inspanningen voor deze projecten wil belonen. De Brede school De Zuidlanden van architect Yushi Uehara (Zerodegree Architecture), Dijkstra Draisma (aannemer) en NVB Vermeulen (Bouwmaterialenleverancier) is als eerste winnaar een goed voorbeeld voor potentiële inzendingen voor dit jaar,” aldus commercieel directeur Michel Kals.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren