Zoeken

Inspectie SZW publiceert brochure ‘Werken op hoogte’

Tijdens de Landelijke Themadag Bouw, die Inspectie SZW op 4 november 2014 organiseerde in het NBC te Nieuwegein, werd door Marga Zuurbier, directeur Arbeidsomstandigheden Inspectie SZW de nieuwe brochure ‘Werken op hoogte’ aan Elly Verburg van OTIB en Jan Warning van Stichting Arbouw uitgereikt. In de brochure wordt benadrukt dat bij werk op hoogte altijd van tevoren dient te worden nagedacht hoe de werkzaamheden veilig en volgens de wettelijke bepalingen kunnen worden uitgevoerd. Per situatie dient die afweging te worden gemaakt en vastgelegd.

Tijdens de bijeenkomst ging Henk van der Molen van Sichting Arbouw in op de resultaten effectmeting voorjaarsactie 2014. Robert Smits (Inspectie SZW) lichtte het inspectieprogramma 2015 toe en Jan Vermeiren (Inspectie SZW) ging nader in op de najaarsactie 2014. Carin Benders en Ron Maters van Inspectie SZW bespraken vervolgens de regelgeving op dit gebied.

FOTO: Dagvoorzitter Marjet Rutten leidt de discussie

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren