Zoeken

Internationaal symposium over hergebruik van bestaande gebouwen

Over twee weken komen meer dan 300 van ‘s werelds meest vooraanstaande daglichtexperts bijeen in Kopenhagen. Hun doel is om gezamenlijk de uitdaging aan te gaan om zonlicht te gebruiken om bestaande gebouwen te transformeren tot duurzame en gezonde gebouwen in de toekomst.

Volgens de gastheren van het Velux Daylight Symposium is het nog nooit eerder zo belangrijk geweest om met een kritische blik naar onze toekomstige gebouwvoorraad te kijken als nu. Daarom hebben de organisatoren de elite op het gebied van daglichtonderzoek, -advies, -wetgeving, architectuur en bouwkunde uitgenodigd om dit met het thema "New eyes on existing buildings" te bespreken.

Het internationale Velux Daylight Symposium wordt iedere twee jaar gehouden. Met het symposium wil de Velux Groep de dialoog over de kwaliteit van daglicht en binnenklimaat in gebouwen tussen professionals in theorie en praktijk stimuleren. Het evenement legt een link tussen de academische onderzoekswereld, de praktijk van de bouwindustrie en de gebruikers van een gebouw. Na eerdere edities in Boedapest, Bilbao, Rotterdam en Lausanne vindt het symposium dit keer plaats in de Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Architecture in Kopenhagen, Denemarken. De school, opgericht in 1754, is één van de oudste architectuuropleidingen in de wereld. Gedurende twee dagen zal het symposium wetenschappelijke updates verzorgen over kansen en uitdagingen die door daglicht geboden worden in het hergebruik van bestaande gebouwen en stedelijke structuren. Lees meer op thedaylightsite.com.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren