Zoeken

Internationale conferentie voor architecten

In het weekend van 12 – 15 oktober 2012 kwamen architecten en vertegenwoordigers van internationale architecten magazines uit landen als Duitsland, Servië, Spanje, Griekenland, Hongarije, Polen en Nederland voor de tweede keer bijeen in Muszyna, Polen voor een conferentie over internationale en Poolse architectuur. De architectenconferentie, georganiseerd door FAKRO, is een mooie gelegenheid om van gedachten en ervaringen te wisselen over de verschillende aspecten in de architectenwereld.

De bijeenkomst is georganiseerd in navolging op de derde ontwerpeditie van de New Vision of the Loft, dat eerder dit jaar gehouden is. De opdracht van deze wedstrijd, georganiseerd door FAKRO, was het ontwerpen van een ruimte, gebruikmakend van FAKRO producten, waaronder de balkondakramen en de tuimeldakramen met verhoogde tuimelas. Bij de jurering werd niet alleen gelet op de toegepaste dakramen, maar ook op creativiteit en innovatie.

De New Vision of the Loft ontwerpwedstrijd heeft veel teweeg gebracht in de internationale architectenwereld. Vele honderden architecten van over de hele wereld hebben hun ontwerpen ingezonden. De jury van de wedstrijd bestond uit Hans Ibelings – vertegenwoordiger van het Europese vakblad voor architecten A10, architect en architect criticus, Nanne de Ru – architect en oprichter van Powerhouse Company, een gerenommeerd architectenbureau, en Sabina Sujew, vertegenwoordiger van FAKRO.

De grote interesse in de ontwerpwedstrijd heeft FAKRO doen besluiten om een internationale conferentie voor architecten te houden, zodat architecten hun ideeën en standpunten kunnen delen over de verschillende aspecten in het ontwerpen van een ruimte.

Gedurende de conferentie konden de architecten hun winnende en bekroonde projecten presenteren en hierover discussiëren met de jury van de ontwerpwedstrijd, vertegenwoordigers van A10 – Bernard Savalkoel en Indira van ’t Klooster én met de uitgenodigde vertegenwoordigers van architecten magazines en architecten federaties.  

InSus BVBravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren