Zoeken

IsoBouw FSC- en PEFC gecertificeerd

Sinds enige tijd mag IsoBouw twee nieuwe keurmerken voeren voor haar isolerende sandwich dakelementen en haar prefabkappen: het FSC- en het PEFC-keurmerk. Keurmerken die staan voor het verantwoord beheer van bossen wereldwijd. Dankzij deze keurmerken kan IsoBouw SlimFix dakelementen en Prefab daksegmenten leveren waarbij het gebruikte hout aantoonbaar afkomstig is uit een duurzaam beheerd, gecertificeerd bos.

Deze certificering is een nieuwe bevestiging dat IsoBouw een intensief duurzaam beleid voert en een actieve bijdrage levert aan een gezonde leefomgeving. Eerder dit jaar ontving IsoBouw als enige leverancier al een DUBOkeur voor haar SlimFix dakelementen. Het DUBOkeur wordt uitgereikt door het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie (NIBE) aan producten die de beste milieubeoordeling krijgen.

Middels onafhankelijk wetenschap onderzoek, gebaseerd op de Levencyclus analyses (LCA’s), vergelijkt NIBE de milieubelasting van vergelijkbare producten, waaronder ook isolerende dakelementen. Het aan IsoBouw verleende DUBOkeur betekent dat SlimFix aantoonbaar de meest verantwoorde keuze is als het om duurzaamheid gaat.

Een bijkomend financieel voordeel is de verlening van fiscale voordelen bij de toepassing van DUBOkeur-producten. 

InSus BVBravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren