Zoeken

IsoBouw neemt alle EPS activiteiten over van Knauf Insulation

Per 1 augustus 2014 neemt IsoBouw Systems alle EPS activiteiten van Knauf Insulation over. De overname omvat alle productie- en verkoopactiviteiten in de Benelux.

Voor IsoBouw is deze overname van strategische waarde. Will Kemperman, Algemeen Directeur IsoBouw: “IsoBouw is EPS specialist in de Benelux. Het overgenomen bedrijfsonderdeel past dan ook perfect bij onze huidige activiteiten. Dit geeft ons nog meer ruimte om te focussen op innovatieve productontwikkelingen waarmee ook de positie van onze klanten in de markt wordt versterkt. In de komende maanden zal IsoBouw daar nader over communiceren”.

Beide bedrijven streven er naar de overgang van de productie- en verkoopactiviteiten van Knauf Insulation naar IsoBouw snel en probleemloos te laten verlopen.

De EPS productie van Knauf Insulation in Oosterhout zal worden beëindigd. IsoBouw blijft de markt vanuit haar eigen productiebedrijven te Someren, Wijchen en Oldenzaal beleveren.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren