Zoeken

JET BIK introduceert nieuwe producten

JET BIK Producten in ‘s-Hertogenbosch introduceert drie nieuwe producten: de BIK Lichtkoepel Glas, het BIK Lichtkoepel Glasraam en het BIK Dakluik. Oerdegelijke oplossingen voor meer veiligheid en rendement. Producten met een bijzonder hoge isolatiewaarde, ontwikkeld voor het platte dak. Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

BIK Lichtkoepel Glas

De BIK Lichtkoepel Glas is een kant-en-klaar energiebesparend product, bestaande uit een geïsoleerde rechte opstand en een gemonteerd glasraam. Door de combinatie met elke gewenste BIK Lichtkoepel, in kleur, vorm en aantal isolerende schalen, ontstaat een veelzijdig product dat aan alle verwachtingen tegemoet kan komen. De BIK Lichtkoepel Glas is onderhoudsarm en door de specifieke vorm veelal zelfreinigend. Tevens is de BIK Lichtkoepel Glas voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

BIK Lichtkoepel Glasraam

Voor aanpassing van de bestaande lichtkoepel is het mogelijk alleen het glasraam te bestellen. Deze kan tussen een bestaande opstand en lichtkoepel geplaatst worden, waardoor de thermische isolatiewaarde aanzienlijk verbetert.

BIK Dakluik

Door de gunstige prijs-kwaliteitverhouding en het degelijke ontwerp dat veel comfort biedt, is het BIK Dakluik een uitstekend product voor een veilige toegang tot het platte dak. Het dakluik heeft een lichtgewicht aluminium deksel en een dubbelwandige geïsoleerde stalen opstand. De ergonomisch geplaatste handgreep en de gasveren zorgen voor een soft opening en closing. Wanneer het luik open staat, vergrendelt deze automatisch. Dit draagt bij aan de persoonlijke veiligheid.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren