Zoeken

Keramische bouwmaterialen gebundeld in geactualiseerde Building Box

Wienerberger presenteert de geheel geactualiseerde Building Box. Deze cassettebox met zes waaiers toont het complete assortiment keramische bouwmaterialen voor gevel en dak. De waaiers geven architecten, aannemers en bouwkundige adviesbureaus een duidelijk totaaloverzicht van alle beschikbare kleuren en vormen in keramische materialen, zodat zij samen met hun opdrachtgevers vrij kunnen combineren.

Het bedrijf heeft drie jaar geleden de eerste Building Box geïntroduceerd. Het concept heeft zijn kracht bewezen, zodat besloten is dit jaar een update te presenteren. Ook deze vernieuwde Building Box bevat weer de bekende baksteenwaaiers, voorzien van alle technische specificaties. Zowel voor handvorm, vormbak, strengpers en wasserstrich gevelbakstenen. Een extra brede dakpanwaaier biedt een realistische verhouding bij het combineren van baksteen en dakpan. Tenslotte zorgt de waaier met raamdorpels voor de finishing touch bij het maken van talloze kleuren- en vormencombinaties. Bouwprofessionals kunnen de Building Box gratis aanvragen.

Triflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren