Zoeken

Keramische oplossingen voor dak, gevel en wand vernieuwen renovatie

Wienerberger toont verschillende oplossingen voor opschaling in de bestaande bouw op de beurs Renovatie 2012 (6-8 maart in Den Bosch). Verduurzaming verlengt de levensduur en komt tegemoet aan de eisen van morgen.

Wienerberger komt met een compleet pakket keramische oplossingen voor dak, gevel en wand. Op de beurs presenteert men bijvoorbeeld de nieuwe baksteen Slimbrick die met 30% minder volume extra isolatie in de spouwmuur bij renovatie mogelijk maakt. En de prefab op maat gemaakte gevelelementen Terca Wall Systems, waarmee je snel kunt bouwen en bewoners zo min mogelijk belast.

Voor het dak presenteert het bedrijf een universeel keramisch gevelaansluitprofiel dat gevelpan en gevel bij dakisolatie van bestaande woningen onderhoudsvriendelijk aansluit. Ook aandacht voor het dak met de Koramic Sinus dakpan die authentieke uitstraling van vroeger combineert met revolutionair bouwgemak van nu. En de modulaire Koramic Modula, die met zijn werkende breedte van 30 cm en variabele kopsluiting van 50 mm oude betonpannen één op één zonder slijp- of zaagwerk vervangt. Met deze presentatie bewijst Wienerberger de enige producent te zijn die keramische oplossingen biedt voor alle bouwdelen.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval oktober 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren