Zoeken

Keramische renovatieoplossingen basis duurzame waardecreatie

Lange levensduur, betere isolatiewaarden, ontwerpvrijheid en minder onderhoud zijn slechts vier voordelen van keramische renovatieoplossingen. Tijdens Renovatie 2014 presenteert Wienerberger het complete pakket aan keramische renovatieoplossingen die een duurzame kwaliteitsimpuls geven. De toepassing van slimme keramische producten en toepassingen resulteert in een duurzame waardevermeerdering en een tweede leven voor bestaande bouw. In stand 03.C021 laat het bedrijf zien dat het de enige producent is die keramische oplossingen voor de gehele bouwschil biedt.

Wienerberger toont tijdens de beurs een aantal passende oplossingen voor dakrenovatie. De keramische dakpannen Koramic Modula en Madura zijn modulair te verwerken en hebben een variabele kopsluiting. Hierdoor ontstaat er speelruimte en zijn de pannen binnen een bepaald panlatbereik te verwerken. De lengte van het dakschild komt altijd uit op hele pannen en dat maakt ze geschikt voor de meest uiteenlopende projecten. Ook met Koramic VHV biedt Wienerberger een flexibele oplossing. Dit panmodel is zonder slijp- of zaagwerk in te passen op elk dakvlak zodat het bij uitstek geschikt is voor binnenstedelijke renovatie.

Daarnaast staat in de stand ook een compleet pakket keramische oplossingen voor de gevel, zoals de SlimBrick, de StoTherm Vario in combinatie met Terca baksteenstrippen (een laag-gewicht oplossing voor thermische buitengevelisolatie die direct op de bestaande buitenmuur wordt aangebracht).

Wienerberger laat tevens zien dat keramische dakpannen ook geschikt zijn als verticale gevelafwerking. Bij een renovatie onttrekken de dakpannen de bestaande ondergrond aan het oog en ontstaat een uniform en onderscheidend gevelbeeld. Het is een eenvoudige en relatief voordelige geveloplossing voor het thermisch isoleren van de gevel. Verder toont men het renoveren met op maat gemaakte, kant-en-klare keramische raamdorpelelementen. Deze dorpels met een maximale lengte tot twee meter verkorten de renovatietijd en reduceren faalkosten.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren