Zoeken

Ketensamenwerking aanleiding voor nieuwbouw

De Groot Vroomshoop investeert in een nieuwe productielijn voor houten daken. Verwacht wordt dat de deze geautomatiseerde dakenlijn zo’n twintig procent extra productiecapaciteit oplevert. Dat betekent dat De Groot Vroomshoop daken voor vijftien woningen per dag kan realiseren.

De productiegroei in daken is het gevolg van een goede ketensamenwerking. Door diverse samenwerkingsverbanden met bouwpartners kan er efficiënter en succesvoller worden gebouwd. Ketensamenwerking werkt vooral in vernieuwende en duurzame woningconcepten van diverse marktpartijen, waarbinnen De Groot Vroomshoop haar meerwaarde biedt als meedenkende en ontwikkelende toeleverancier van prefab daken, dak- en gevelelementen en houten bergingen.

Wat is ketensamenwerking

In de keten ben jij een van de meedenkende bouwpartners. Samen ontwikkel en realiseer je bouwconcepten die sneller, beter, goedkoper en vaak duurzamer gebouwd kunnen worden. Samen ben je meer dan de som der delen. Het aandeel van De Groot Vroomshoop vertaalt zich dan vooral in het technisch en financieel realiseerbaar maken van schetsideeën. Je komt samen tot een concept dat je procesmatig steeds verder kunt optimaliseren en standaardiseren, wat voor alle stakeholders voordelen biedt.

InSus BVBravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren