Zoeken

Kingspan Insulation breidt renovatie assortiment uit

De isolatieproducten van Kingspan Insulation zijn uitstekend geschikt voor renovatie, welke toepassing men ook renoveert. Voor het na-isoleren van zolders heeft Kingspan Insulation nieuwe artikelen aan haar assortiment toegevoegd. Vanaf nu is de iSoEasy™ Pro Hellend Dakplaat naast de Rc 2,5 en Rc 3,5 nu ook verkrijgbaar voor een Rc van ruim 3, met slechts 82 mm dikte. Ook is het assortiment met het Therma™ TP13 Vloerisolatie Element uitgebreid, een na-isolatieproduct voor (zolder)vloeren.

De meeste warmte in huis verdwijnt door het dak. Goede isolatie aan de binnenzijde van de zolder bespaart al gauw honderden euro’s op de gasrekening. Het iSoEasy™ Pro zolderisolatiesysteem is nu ook verkrijgbaar in 82 mm, waarmee een Rc-waarde van ruim 3 wordt behaald. Met de 100 mm iSoEasy™ Pro XL voldoet men zelfs ruimschoots aan de norm voor nieuwbouwwoningen uit het huidige bouwbesluit: RC-waarde 3,5. De 82 mm kan worden geleverd in de volgende afmetingen: 1200 x 600 - 1300 x 600 - 3000 x 600.

Het Therma™ TP13 Vloerisolatie Elemen element is bestemd voor het thermisch na-isoleren van (zolder)vloeren met een constructieve betonnen of houten ondervloer en biedt derhalve een uitkomst voor bijv. vlieringzolders die als opslagruimte worden gebruikt.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren