Zoeken

Kingspan Insulation introduceert isolatie op basis van vacuüm

Zowel bij nieuwbouw als renovatie worden steeds hogere eisen gesteld aan de energieprestatie van gebouwen. Dit vraagt om nieuwe, innovatieve oplossingen. Kingspan Insulation ontwikkelt voortdurend vernieuwende, hoogwaardige energiezuinige isolatie waarmee u kunt voldoen aan de nieuwe eisen.

Onze nieuwste innovatie heet OPTIM-R™: The Next Generation Insulation. OPTIM-R™ heeft een extreme isolerende werking en is gebaseerd op vacuüm technologie. Door vacuüm te creëren in de kern van de isolatieplaat ontstaat een hoge warmteweerstand, die tot wel 5 keer beter is dan die van traditionele isolatiematerialen.

Door de extreme isolerende werking van OPTIM-R™ kan met minder dikte een hogere isolatiewaarde worden bereikt. Met een lambda waarde van 0,007 W/m·K wordt al met slechts 6 cm OPTIM-R™ de passiefhuis standaard gerealiseerd. Dit stelt architecten en verwerkers in staat om met slankere constructies te werken.

Met de introductie van OPTIM-R™ onderstreept Kingspan Insulation opnieuw dat ze zich richt op innovatieve technologieën, die nog meer energie-efficiëntie en duurzaamheid in de bouwsector mogelijk maken. Hiermee wil Kingspan Insulation helpen om de hoge nationale en internationale doelstellingen voor energiebesparing te realiseren.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren