Zoeken

Kingspan versterkt Europese positie door overname industrieel isolatiebedrijf

Met de overname van de resterende 50% van de aandelen is Kingspan Insulation vanaf heden volledig eigenaar van Kingspan Tarec Industrial Insulation in Turnhout (België) en breidt hiermee haar positie in de Europese markt uit.

Kingspan Tarec ontwikkelt en produceert hoogwaardige isolatieproducten voor industriële thermische toepassingen, zoals koelwagens en leidingwerk van industriële en petrochemische applicaties. De Resol en PIR hardschuim producten staan bekend als de dunste en meest efficiënte leiding isolatie die er in de markt verkrijgbaar is.

Europese uitbreiding

De vestiging van Kingspan Tarec in Turnhout is onderdeel van Kingspan Insulation Continental Europe (hoofdkantoor Winterswijk, Nederland). De organisatie in Turnhout telt 120 medewerkers.
“Met deze investering heeft Kingspan uitstekende mogelijkheden om haar isolatie aanbod binnen Europa en daarbuiten verder uit te breiden”, aldus Hans Jacobs, Managing Director van Kingspan Insulation Continental Europe.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval oktober 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren