Zoeken

Klimaatgarant Solar levert PV indak montage systeem voor 29 woningen in Rijswijk-Buiten.

Het in-dak systeem is door Klimaatgarant Solar nieuw ontworpen om een fraaiere integratie van PV systemen tussen de pannen mogelijk te maken. Om esthetisch te voldoen aan de eisen van veel welstandscommissies, zijn alle elementen uitgevoerd in zwart RAL 9005. Indien de All-Black zonnepanelen worden toegepast ontstaat er een egaal zwart vlak, dat tussen de pannen ligt en het gehele dak opwaardeert.

De verschillende componenten zijn zo op elkaar afgestemd, dat bij correcte montage, een waterdichte oplossing met een dakhelling van 20 –60 graden wordt bereikt. Het PV systeem bestaat uit HDPE onderplaten, waarop ankers worden gemonteerd, die verbonden worden aan de profielen, waarop de panelen rusten. De zijafdichting wordt gevormd door verholen goten met geplakte schuimstroken en de onder afdichting door Wakaflex of Ubiflex loodvervangende afdichting.

Het voordeel van het PV in dak montage systeem

  • Eenvoudig aan te brengen
  • HDPE plaat als waterkerende laag
  • Bij nieuwbouw of renovatie worden kosten bespaart
  • Minder dakpannen benodigd
  • Heeft uitstekende uitstraling
"

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren