Zoeken

Knauf Insulation publiceert tweede Milieurapport

Knauf Insulation neemt in het tweede Milieurapport het milieuprobleem onder de loep. Daarnaast legt men de belangrijke rol uit, die energiebesparing in de bouw kan spelen om de situatie te verbeteren. Ook kijkt men naar de uitdagingen die het bouwen van energiezuinige gebouwen met zich meebrengt, en naar de uitdagingen waar het bedrijf voor staat om de duurzaamheid van de producten en het bedrijf te verbeteren.

Tevens formuleert men duidelijke langetermijndoelstellingen op het gebied van duurzaamheid. In tegenstelling tot het Milieurapport van afgelopen jaar, dat een eerste momentopname was met het standpunt van het bedrijf ten opzichte van duurzaamheid, wil men dit jaar niet enkel over de cijfers rapporteren, maar ook de focusgebieden en langetermijndoelstellingen uiteenzetten. Zoals de doelstelling om afvalvrij en CO2-neutraal te produceren en de doelstelling om een eerste keuze werkgever te zijn.

InSus BVBravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren