Zoeken

Knauf introduceert Daylight

Daglicht is belangrijk voor het welzijn van mensen. Maar niet alle ruimten hebben de mogelijkheid om daglicht toe te laten. Knauf introduceert een revolutie in de afbouw onder de naam Daylight: een serie inbouwverlichting die het echte daglicht kan en mag vervangen. Knauf Daylight panelen met LED verlichting kunnen eenvoudig in droogbouwwanden en -plafonds worden ingebouwd.

Door de lichtopbrengst en kleurtemperatuur is Daylight een goedkoper en onderhoudsvriendelijk alternatief voor het aanbrengen van dakkoepels of 'lighttubes'. Knauf Daylight is ideaal om te integreren in het ontwerpconcept van een ruimte. In plaats van ontsierende opbouwarmaturen, worden de lichtelementen vlak en strak ingebouwd in de wand of het plafond. Dit biedt ruimtebesparing en veiligheid. Het koppelen van meerdere Daylight lampen aan elkaar, en daarmee de toepassing in centraal aangestuurde verlichtingssystemen, is mogelijk.

Naar eigen behoefte aanpassen

Het melkwitte paneel verspreidt het licht zodat Daylight een egale, aangename lichtbron vormt in de ruimte. De gebruiker kan prettig werken, want het licht verblindt niet en er is geen sprake van schaduw of schitteringen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan hij de verlichting aan- en uitschakelen en dimmen.

De voordelen van LED

De LED technologie in Daylight panelen maakt de verlichting energiezuinig en duurzaam. Het stroomverbruik is in vergelijking met de lichtopbrengst laag, wat zorgt voor lage gebruikskosten. Daarnaast is LED verlichting niet belastend voor het milieu, omdat het geen schadelijke stoffen zoals kwik bevat.

De toegankelijkheid van een inspectieluik

Knauf Daylight is verlichting en inspectieluik in één. Een Daylight paneel biedt daardoor tevens toegang tot het plenum achter het plafond of de wandbeplating.De panelen zijn beschikbaar in twee afmetingen (300x300mm en 600x600mm) en twee kleurtemperaturen (neutraal wit en warm wit).

InSus BVBravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren