Zoeken

Kompakt 2.0 WTW/WP van Ubbink

Voor het energieneutraal maken van woningen worden steeds vaker luchtwarmtepompen toegepast. Het minimaliseren van de luchtweerstand in het toe- en afvoerkanaal is cruciaal voor een goede opbrengst van de warmtepomp. Een diameter van 200 mm inwendig is noodzakelijk. Daarom is de Kompakt 2.0 WTW/WP van Ubbink voorzien van een enkelwandige HDPE doorvoer rond 200 mm.

De Kompakt 2.0 WTW/WP is uitgevoerd met een doorvoer rond 200 mm, voldoet aan alle relevante regelgeving en is geschikt voor ieder woningtype met een hellend dak. Het luchtkanaal kan onderdaks verlengd worden met spiralo 200 mm. Er dient na-isolatie te worden toegepast tot aan het dakbeschot. Het verdient aanbeveling om de Kompakt 2.0 WTW/WP zo dicht mogelijk bij de nok van het dak te plaatsen. De waterdichte Kompakt WTW/WP sluit u aan de binnenzijde van de woning luchtdicht af met het Ubbink Luchtdicht Manchet.

Kompakt 2.0-serie

De Kompakt 2.0 WTW/WP maakt deel uit van de Kompakt 2.0-serie. Deze serie biedt oplossingen voor:
- Rookgasafvoer en luchttoevoer voor gesloten gastoestellen (HR T120)
- Geïsoleerde luchtafvoer van mechanisch ventilatiesysteem, ook geschikt voor WTW toestellen
 

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren