Zoeken

Koninklijk Wapen onthuld bij Verkoelen Dakspecialisten

Start in 1922

In 1922 startte Cornelis Verkoelen als leidekker in Stramproy. Bij zijn opvolgers – de tweede en derde generatie – groeide de firma uit tot zo’n tachtig medewerkers. Ook werd het bedrijf in de loop der tijd verschillende malen verplaatst. In 1990 ging de bedrijfslocatie van Stramproy naar Weert en sinds 2000 is Verkoelen Dakspecialisten B.V. gevestigd op de huidige plek. Heden ten dage staat de derde generatie Verkoelen als eigenaar aan de leiding: de broers Cor en Martin Verkoelen.

Over Verkoelen Dakspecialisten B.V.

Verkoelen Dakspecialisten B.V. is specialist in daken en dak-gerelateerde producten en diensten. Naast nieuwbouwprojecten is het bedrijf toonaangevend bij de uitvoering van renovatieprojecten. Zo renoveert Verkoelen monumentale gebouwen zoals kastelen, kerken en kloosters. Daarnaast voert de firma innovatieve opdrachten uit, bijvoorbeeld de solar-retentie-daken. Tot de opdrachtgevers behoren corporaties, (semi)overheidsinstellingen, scholen, monumenten, bedrijven, gezondheidsinstellingen, aannemers en gebouwbeheerders uit Limburg en Noord-Brabant.

Het bedrijf behoort tot de breedst gecertificeerde dakspecialisten in Zuid-Nederland. Verder heeft Verkoelen met de ‘Dakbehoud Nederland formule’, al vele jaren een landelijk dekkende service en voert in geheel Nederland beheer en onderhoud uit. Verkoelen toont zich betrokken bij de samenleving en steunt bijvoorbeeld een voetbalvereniging, een schoolbus in Malawi en de aanplanting van 2500 bomen voor een nieuw bos bij Weert.

Verkoelen is zeer breed gespecialiseerd in allerlei soorten daken en constructies en staat bekend vanwege zijn renovatiewerkzaamheden aan monumentale gebouwen. Verder is Verkoelen Dakspecialisten bv. twee jaar geleden (in 2020) uitgeroepen tot het aantrekkelijkste MKB in Midden-Limburg.

Over het hofleverancierschap

De richtlijnen om in aanmerking te komen voor het mogen voeren van het predicaat ‘Hofleverancier’ vereisen onder meer dat de onderneming minimaal 100 jaar bestaat en in de branche of bedrijfstak een eerste of vooraanstaande plaats in de regio inneemt.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren