Zoeken

Laat uw veiligheid niet aan een zijden draadje hangen!

In Nederland vinden elk jaar duizenden ernstige ongevallen plaats bij het werken op hoogte. Eén van de oorzaken is het onjuist gebruik van valbeveiliging. Zo schuurt in sommige situaties het verbindingsmiddel over scherpe kanten/randen, waar het vaak niet tegen bestand is. Dit levert gevaar op voor de veiligheid van de werknemer. Met de geteste Miller ‘Manyard’ hoeft u hier niet voor te vrezen!

De beproefde Miller ‘Manyard’ bestaat uit nieuw ontwikkeld kerngaren. Dit speciale weefsel (omhulde draden) combineert twee garentypes: één schokdempend type om valkrachten te reduceren en een type dat sterk en robuust is tegen het schuren op scherpe randen. Door de elastische lijn wordt het risico op haken verminderd. Zo bent u dus optimaal beveiligd en lopen uw werknemers geen onnodige risico’s meer!

Naast de Manyard heeft Miller een reeks van vanglijnen en valblokken, zodat er voor bijna elke situatie waarin de lijn wordt blootgesteld aan een scherpe kant, een geschikt middel beschikbaar is.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren